Pepparkakskyrka årgång 2007

Pepparkakskyrka 2007Såja, till slut blev den färdig, en något mer komplett pepparkakskyrka än fjolårets. Bättre vet jag inte, men viss utveckling har skett på en del håll, medan annat har försämrats. Att jag fick god hjälp i starten gjorde det hela lättare.

 Å andra sidan är det möjligt att just den hjälpen ökade risken för allmänt pepparkakshögmod, så att projektet svällde ut jämfört med förra året. Årets pepparkakssörbykyrka illustrerar faktiskt originalet i sin helhet, med undantag för klockstapeln. Högmod möjligen, men det lär nog tas ifrån mig så snart jag ger mig på projektet att flytta hela bygget just till Sörbykyrkan. Risken för ras torde vara överhängande, såvida inte högre makter håller sina skyddande händer över det hela, eller ännu hellre under det hela. Ändå är det just det våghalsiga företaget jag har för avsikt att ge mig i kast med, något annat är liksom inte att tänka på.

Nåja, högmod eller inte, arbetet har varit just så frustrerande och pilligt som jag befarade, men också så avkopplande och befordrande av kreativa idéer som jag hoppades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: